Tidsanda

Jag har köpt en julklapp! Till min chef, Dave, har jag köpt en deodorant för £1, tycker att han kan behöva det.
För övrigt har jag ingen aning om vad jag ska köpa till folk jag borde köpa julklappar till, inte ens mig själv.
Till dom lyckligt lottade som väl får en julklapp av mig, det finns en stor risk att det är någon slags sista minuten-sak från OK-Q8.
Ser dock fram emot jättemycket att komma hem!

Jag har minst två flyttar inplanerade, en i mars när jag kommer hem härifrån, sedan, 29 MAJ(!) flyttar vi från huset i Långedrag. Vart jag flyttar då vet jag inte, antagligen med mor i alla fall över sommaren och kanske lite till.. Vet inte än.

För alla som inte har sett Zeitgeist, se den, ta den till er med en nypa salt och tänk på vad den säger.
Soundtrack: Crosstown traffic - Jimi Hendrix
Tjo!

Matkrig och namn

Jag bråkar med min chef hela tiden, men han förtjänar det. Han försökte få mig att spilla ut min yoghurt igår, då tänkte jag att han kanske ville ha lite men inte vågade fråga, så jag försökte mata honom men det blev mest ett kort men intensivt matkrig. Jag ville ju inte slösa all min mat på honom, måste äta också, ja.

Jag har namnsdag idag, Grattis till mig!
Ska snart gå och äta.

Måste dedicera denna dagen till Manda.
Soundtrack: Venice queen - Red hot chili peppers
Tjo!

Tiden går...

... fort när man har roligt.
Nästa torsdag börjar jag min resa hem mot Sverige-land, runt 10-tiden fredag morgon landar jag, ska då äta lunch med pappa och bror. Efter det åker jag hem gör någonting, försöker träffa folk och göra något sköj. typ.
Saker som jag måste göra när jag kommer hem:
Träffa alla, så många jag kan i alla fall
Dricka öl
Gå till synsam och kolla om jag behöver glasögon.
Dricka öl..

Ja det finns säkert massa saker jag ska göra när jag kommer hem, men nu ska jag äta.

Soundtrack: 96 Quite Bitter Beings - CKY
Tjo!

Önskar jag kunde berätta mer om vad som hände igår...

  Jag kunde ha mått bättre idag, det är inte så att jag spyr men vill helst inte anstränga mig så mycket just nu...
Riktigt bra musik igår, det var ett band som spelade som gjorde det hela lite sämre, dom samarbetade inte med instrumenten, bara körde på för fullt. blev liksom ingen helhet, bara massa ljud. Men första låten som spelades när dom hade gått av scenen var by the way med red hot, det säger en hel del. Sen var festen igång.
Träffade en stjärna igår, han hade spelat Cameron i Hollyoaks i ett gäng år, men slutade för att satsa på sitt band. Trevlig kille, Ben heter han på riktigt.

Ska iväg till Scott om någon timme, käka pizza och kolla på film. Värt.
Soundtrack: The morning show - Metro Jets
Tjo!

Planer

Jag måste försöka se mig omkring nu när jag ändå bor utomlands.

Stonehenge
Cardiff
Birmingham
Bristol
IrlandDet är planen, jag har pratat med Dave om att åka till Cardiff över en helg, Bristol och Birmingham lär inte vara några problem eftersom det inte är så jättelångt. Irland finns det funderingar om att bila till, får se vad som händer med det.

Ikväll ska jag till Cheltenham och untsa.
Soundtrack: 21 ounces - Goldie looking chain
Tjo!

Jag drömmer om en jul hemma

Hej, hej.

Ingen mer övertid nu, inga helger inga sena kvällar, måste gå hem klockan 4. vilket iofs gör att jag inte jobbar ihjäl mig, men det alltid gött med extra pengar.

Istället får jag skaffa mig ett liv.
Jaha, ok. Det var ju kul...

I vilket fall går Borat på racerbensin numera, V Power. Det är en förvånande skillnad, även om den är dyrare är det mer ekonomiskt plus att bilen går bättre. Ett hett tips.

Idag fyller Charlotte 13 år, undra om hon kommer vara lika jobbig nu när hon är tonåring eller om det blir enklare att leva med. Måste bara säga förlåt till alla som jag någonsin sagt "hur jobbigt kan det vara med småsyskon" till. Nu förstår jag, Jag vet att Adam också fått uppleva detta med småsyskon i USA, jag lider med dig, tur för dig att jag är ett sån underbar bror och aldrig varit irriterande. Tänk att alltid leva med en lillebror som är jobbig, du borde tacka mig för att jag alltid varit en så underbar lillebror.
Jag har i alla fall gjort en liten present till henne på jobbet, det är en genomskinlig testbit med pengar i. Jag gjorde en svart botten också som jag skrev hennes initialer på, men den har lossnat nu...

Det kändes som jag hade något jätteviktigt att säga som jag tänkte på igår kväll men jag har glömt bort det nu. Ni kan ju försöka lista ut vad det var jag tänkte på. Ska iaf jag göra.

Nu lyssnar jag på lite klassiskt julmusik och förbereder mig på att komma i stämning.
Soundtrack: Det är inte snön som faller - Anders F Rönnblom

Tjo!

RSS 2.0