Hello...

Hello

Hej alla ni som är såpass intresserade av mitt liv så ni tar er tid att läsa det här.

På torsdag har jag varit i England i två veckor, tiden går fort när man har roligt. Under den knappa vecka jag var i London krashade jag på Inas soffa fyra nätter och två nätter hos min kusin Matilda en bit utanför stan.
Nu har jag anlänt säkert till 188 Fieldcourt Gardens,  Quedgeley, Gloucester, Gloucestershire, United Kingdom.
Jag bor i ett ganska typiskt engelskt kedjehus av tegelsten, jag har ett mysigt rum precis vid ingången till huset.

Idag var första dagen på jobbet, SKF Aerospace UK Ltd. Till skillnad från vad jag trodde har jag inget kontorsjobb, jag kommer till en början att gå omkring mellan de olika avdelningarna för att lära mig vad allting i fabriken gör. Det som jag sedan kommer att ägna mig åt är att göra prover till kunder, testa så att metallerna är rätt hårdhet/mjukhet och lite annat smått och gott. så jag kommer spendera mycket tid i ett laboratorium med en dator och det största microskåpet jag någonsin sett.
Idag var även första dagen som jag inte druckit öl, måste passa mig för ölmagen, även om den lär koma om några år i vilket fall... Jag lyckades stoppa Chris från att hämta en öl till mig från kylen innan han gjorde det, tidigare dagar har han redan öppnat den när jag får den så att jag måste dricka upp den..

På lördag fyller jag 19 woho! big who cares...! Det är knappast någonting att fira, det finns inga fördelar med att vara 19 i jämförelse med 18, det är bara en högre siffra. I alla fall ska vi gå till en resturang och sedan ska min superior Dave dra med mig på stan.

Så, nu får det räcka för nu.
Tjo

Kommentarer
Postat av: MAX

gött danne! puss

2008-09-09 @ 00:04:38
Postat av: little E

herregud vad gulligt. jag hade velat fira dig dock!

2008-09-09 @ 23:14:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0