Hakuna matata

Det har varit en stressfull vecka, fabriken var nara att stanga ner och jag holl pa att bli utkastad i januari nar mitt kontrakt tar slut.

Det var en kille i "fluorescent penetrant inspection" som kanske inte hade gjort sitt jobb, han gjorde saker klart mycket snabbare an han borde ha kunnat gora. Sa han blev avstangd fran forra onsdagen fram till torsdags da han nagra delar som han hade gjort kom tillbaka fran ett lab som kollade om det fanns spar av inspektionen. Resultatet kunde varken visa honom skyldig eller oskyldig. Ganska komplicerat men om det hade visat sig att han inte gjort sitt jobb hade vi varit tvungna att aterkalla alla kullager han hade inspekterat de senaste 15 aren. Det hade tvingat fabriken att stanga ner. Gott att det inte blev sa, pew!

Igar sa Sue att dom inte kunde forlanga mitt kontrakt fran till maj som dom hade sagt. Mitt kontrakt galler fram till 31 januari. Anledningen till att jag inte kunde stanna langre ar att ar att dom maste ha ett badrum pa bottenvaningen for att Sue har MS och kommer nagon gang i framtiden inte kunna ga upp for trappan. Fran borjan hade dom tankt att bygga ut men kunde inte fa ett byggtillstand. Sa dom ska sla ut en vagg i mitt rum och gora ett badrum och ett mindre sovrum och vardagsrum. Darfor kunde dom inte ha mig har till Maj.Men idag sa dom att dom hellre vill ha kvar mig an den brasilianska tjejen som bor har, Gigi. Sa jag far flytta upp i hennes rum nar gubbarna kommer hit och river huset. Daremot stannar jag bara till mars, da har jag varit har i de 6 manader jag behovde och jag kanner att det ar bast for mig att flytta hem efter det sa jag kan spara lite pengar. Da kan jag ju saga att jag tar med mig Borat hem, sa alla far se skonheten [paw rihk-titt].

Soundtrack: Right here right now - Fatboy slim
Tjo!

Kommentarer
Postat av: little E

GIGIDY! bienvenue hem!

2008-11-22 @ 00:45:32
Postat av: danne

Taaaaack! ;D

2008-11-22 @ 12:27:07
URL: http://gloucesterlife.blogg.se/
Postat av: Dumle

YAY! låter as nice! shit alltså har inte läst din blogg på jätte länge nu, eftersom din data pajade och det itne hände så mycket.. kommer du hem över jul? när kommer du isåfall? fan saknar dig här hemma. hoppas allt är bra så får vi snacka på tele någon dag, ska hitta nåt sånt telekort så att det inte blir så sjukt dyrt. hoppas allt är bra. det kommer snart ett brev på posten. Ta hand om dig! kärlek!

2008-11-22 @ 21:56:03
Postat av: Michael

haha, kan knappt vänta till jag får se borat :P

2008-11-25 @ 20:29:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0